Stambena zgrada 2CEDRA nalazi se na adresi Rudarska ulica 195 na atraktivnoj lokaciji poželjnoj za miran obiteljski život. Zgrada izravno korespondira sa urbanom gradskom zonom i za par minuta hoda već se nalazite u blizini svih sadržaja potrebnih za svakodnevni život. Zgrada je urbana i jako moderna sa najnovijim standardima koji se primjenjuju u gradnji vodeći računa o energetskoj učinkovitosti i funkcionalnosti samog objekta što jamči uštede novca i manje režijske račune kako zimi tako i ljeti. Izrazito smo vodili računa i njegovali sve potrebe života u zajednici te smo tako ostavili 2 CEDRA-bora u dvorišnom vrtu ispred zgrade kako bi imali dovoljno zelenila i što bolju kvalitetu življenja. Automobili su smješteni u podzemnoj garaži za stanare koji imaju kontrolirani izravni pristup dizalima do svojih stanova. Dokaz da je ovo jedna od rijetkih zgrada koja ima dva lifta za stanare dovoljno govori da je ova zgrada najbolja zgrada za život u Mostaru. Činjenice koje ovo potkrepljuju su da zgrada nema projektovanih poslovnih prostora što će osigurati dodatni mir stanarima, vrhunska zvučna izolacija koja osigurava mir u toplini obiteljskog doma, a izolira od nepotrebne buke kako okoline tako i susjeda, video nadzor kojim će biti pokriveni svi ulazi u zgradu kao i garažni prostor, toplinska izolacija fasadnim stiroporom debljine 10 cm, šestokomorni profili na otvorima sa roletnama i komaricama i niz drugih prednosti koje do sada nisu bile viđene na ovim prostorima kao standard gradnje.

 

Sa ponosom želimo istaknuti da će zgrada 2CEDRA imati kućnog majstora koji će biti na raspolaganju stanarima za sve njihove potrebe, kao i činjenicu da stanovi imaju prostorna spremišta u sklopu terasa za višenamjenska korištenja. Vodili smo računa da ventilacijski izvodi u zgradi budu riješeni posebno kvalitetno tako da stanovi nemaju prijenos mirisa kroz ventilacijske kanale iz drugih stanova što će kupci koji su imali slična iskustva posebno cijeniti.

 

Jednostavno projekt 2CEDRA pruža jedinstvenu kvalitetu življenja.

 

Zgrada ima 44 stana i dovoljan broj unutarnjih i vanjskih parking mjesta za Vaša vozila. Stanovi su površine od 44 m2 do 144 m2 opremljeni kvalitetnim izolacijskim materijalima i naprednim sustavom upravljanja potrošačima energije.